Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα»

16:54 - 22/11/2024

O Λιονέλ Μέσι έδωσε συνέντευξη σε τηλεόραση της Καταλονίας και αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη την οποία χαρακτήρισε σπίτι του, ενώ υπογράμμισε πως νοιώθει υπερήφανος να βλέπει την Μπαρτσελόνα να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, όπως γινόταν παλιά που ήταν παίκτης των «μπλαουγκράνα». Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από ... Περισσότερα To άρθρο Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο οίκος Fitch διατήρησε αμετάβλητο στο «BBB-» το αξιόχρεο της Ελλάδας, με σταθερό outlook

Συναγερμός για εξαφάνιση 12χρονου από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στους Αμπελόκηπους

Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: «Κουράστηκες να προσπαθείς να κατεβάσεις φωτογραφίες του Πίνατ και να σου κολλάει το Ίντερνετ;»

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3-0: Ο Χάρι Κέιν με 3 γκολ έδωσε τη νίκη στους Βαυαρούς

Παρέμβαση Τσίπρα στο επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - «Απαράδεκτη εικόνα, αφήστε τον Κασσελάκη να μπει και ας πάρει το κόμμα»

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός 84-77 τελικό: Δεν τα κατάφερε στο Κάουνας ο «επτάστερος»