Ρύζι: το σωστό και σπυρωτό βράσιμο και ποια είδη είναι κατάλληλα για κάθε συνταγή
14:00 - 09/10/2024
«Είσαι Κινεζάκι, τρως πολύ ρυζάκι», ρώταγε το παιδικό τραγουδάκι. Το ρύζι, όμως, δεν έχει ηλικία και γεωγραφία. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, σε πολλά μέρη του κόσμου. Με πολλές μορφές, συνδυασμούς σε πολλά διαφορετικά πιάτα και μαγειρεμένο όπως ορίζουν οι διάφορες κουζίνες. Το ρύζι, που τρέφει τους Ασιάτες, όπως εμάς το ψωμί, δηλαδή, έχουν στα ... Περισσότερα
To άρθρο Ρύζι: το σωστό και σπυρωτό βράσιμο και ποια είδη είναι κατάλληλα για κάθε συνταγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit