Ρύζι: το σωστό και σπυρωτό βράσιμο και ποια είδη είναι κατάλληλα για κάθε συνταγή

14:00 - 09/10/2024

«Είσαι Κινεζάκι, τρως πολύ ρυζάκι», ρώταγε το παιδικό τραγουδάκι. Το ρύζι, όμως, δεν έχει ηλικία και γεωγραφία. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, σε πολλά μέρη του κόσμου. Με πολλές μορφές, συνδυασμούς σε πολλά διαφορετικά πιάτα και μαγειρεμένο όπως ορίζουν οι διάφορες κουζίνες. Το ρύζι, που τρέφει τους Ασιάτες, όπως εμάς το ψωμί, δηλαδή, έχουν στα ... Περισσότερα To άρθρο Ρύζι: το σωστό και σπυρωτό βράσιμο και ποια είδη είναι κατάλληλα για κάθε συνταγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

IQ 160: Οι πόζες που μοιράστηκε η Σμαράγδα Καρύδη μετά το τέλος των γυρισμάτων του 3ου κύκλου

Γκάφα Ερντογάν στα social media – Χρησιμοποίησε εικόνα της ΕΟΚΑ για τη μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου

ΑΕΚ: Ο Ορμπελίν Πινέδα επέστρεψε με «φατούρο» στις προπονήσεις

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Καρδίτσα σε χαμηλό εστιακό βάθος

Μιχάλης Αεράκης: Έχω μάθει να είμαι μαχητής, δεν φοβάμαι τίποτα

Καιρός: Ο καύσωνας ξεκινά με 41αρια και φέρνει «καυτές» μέρες και νύχτες – Πώς θα καταλάβουμε τα συμπτώματα της θερμικής εξάντλησης και της θερμοπληξίας