Επιμένει ο Ερντογάν: Το Ισραήλ είναι μια σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση

13:46 - 09/10/2024

Νέα φραστική επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σήμερα Τετάρτη (9.10.24). Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε το Ισραήλ «σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση» σχολιάζοντας τις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο. Μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ο Τούρκος ... Περισσότερα To άρθρο Επιμένει ο Ερντογάν: Το Ισραήλ είναι μια σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερντογάν: Το Ισραήλ είναι «σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση»

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε την κριτική του στις δυτικές δυνάμεις για την υποστήριξη που, όπως ανέφερε, πρόσφεραν στο Ισραήλ

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ερντογάν: Το Ισραήλ είναι μια σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση

Νέα φραστική επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σήμερα Τετάρτη (9.10.24). Νέα φραστική επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σήμερα Τετάρτη (9.10.24). Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε το Ισραήλ «σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση» σχολιάζοντας τις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο. Μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ο Τούρκος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο