Μίμης Πλέσσας: Το μήνυμα της Λουκίλα Καρρέρ που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1

14:53 - 07/10/2024

Ο Μίμης Πλέσσας, το βράδυ της Παρασκευής έκλεισε για τελευταία φορά τα μάτια του, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας, μετέφερε στον αέρα του ΑΝΤ1 τη συνομιλία που είχε με την Λουκίλα Καρρέρ, σχετικά με το τι θα γίνει με την κηδεία. «Εγώ θέλω να σας πω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίμης Πλέσσας: Η ανάρτηση της συζύγου του, Λουκίλας Καρρέρ για την κηδεία του

Ο κορυφαίος συνθέτης τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Πλέσσα. Ο κορυφαίος συνθέτης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο. Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 3 μμ., στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του Μίμη Πλέσσα, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα. Η σύζυγος του ... Περισσότερα To άρθρο Μίμης Πλέσσας: Η ανάρτηση της συζύγου του, Λουκίλας Καρρέρ για την κηδεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μίμης Πλέσσας: Το μήνυμα της Λουκίλα Καρρέρ που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο Μίμης Πλέσσας, το βράδυ της Παρασκευής έκλεισε για τελευταία φορά τα μάτια του, και η είδηση του θανάτου του […] The post Μίμης Πλέσσας: Το μήνυμα της Λουκίλα Καρρέρ που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Πλέσσα. Ο κορυφαίος συνθέτης τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου έφυγε To άρθρο Μίμης Πλέσσας: Η ανάρτηση της συζύγου του, Λουκίλας Καρρέρ για την κηδεία του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ