Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή»

14:52 - 07/10/2024

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος.Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος.Ειδικότερα, ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε, μεταξύ άλλων, και την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη, να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία. «Εγώ δεν έχω τίποτα να πω, συμφωνώ μαζί της. Έτσι κι αλλιώς δεν το έκανε στο δρόμο, το έκανε σε συναυλία της. Οι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αποστολόπουλος: Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα βγαίνει συνεχώς με ρούχα τολμηρά, μοντέρνα και ίσως προκλητικά, η Ματούλα το έκανε σε μια έξαρση ευτυχισμένης στιγμής, εξήγησε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Αποστολόπουλος: «Μου άρεσε η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη»

«Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε, μεταξύ άλλων, και την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη, να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία. «Εγώ δεν έχω τίποτα να πω, συμφωνώ μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Αποστολόπουλος: «Μου άρεσε η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή»

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε, μεταξύ άλλων, και […] The post Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή έκανε ο Νίκος To άρθρο Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι κουτό να συγκρίνουμε τη Ματούλα Ζαμάνη με τη Δέσποινα Βανδή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει