Άρης: Συνελήφθη security του «Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

13:10 - 06/10/2024

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπαλλήλου security στο «Κλ. Βικελίδης», επειδή επέτρεψε σε οπαδό του Άρη να εισέλθει στο γήπεδο –στο ματς με τη Λαμία– χωρίς να έχει εισιτήριο. Σύμφωνα με το “Thes.gr”” ο υπάλληλος ασφαλείας, που εργαζόταν ως security στο γήπεδο του Άρη, βρισκόταν στον έλεγχο εισόδου των θεατών και επέτρεψε σε οπαδό ... Περισσότερα To άρθρο Άρης: Συνελήφθη security του «Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνελήφθη σεκιούριτι στο Βικελίδης: Άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Ένας 55χρονος σεκιούριτι της ομάδας του Άρη συνελήφθη στον χθεσινό αγώνα με τη Λαμία Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης στο γήπεδο της Χαριλάου, κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, αντιλήφθηκαν τη διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο από τον 55χρονο, ενός φιλάθλου που […] Το άρθρο Συνελήφθη σεκιούριτι στο Βικελίδης: Άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Στη σύλληψη ενός υπαλλήλου ασφαλείας που εργαζόταν ως security στο «Κλ. Βικελίδης» και στην χθεσινή νίκη του Άρη επί της Λαμίας, προέβη η Αστυνομία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω άνδρας που βρισκόταν στον έλεγχο εισόδου των θεατών, επέτρεψε σε οπαδό των γηπεδούχων να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: […] The post Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελληνική πρεμιέρα για την Alfa Romeo Junior στην Auto Athina 2024

Ουρές στα εκλογικά κέντρα για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Έχουν ψηφίσει 175.000 - Εκτιμήσεις ότι θα ξεπεράσουν τους 300.000

Η Φάρμα: Νέα εβδομάδα «φωτιά» με εντάσεις στους Πράσινους – Τι θα δούμε απόψε

Ευάγγελος Βενιζέλος: Χρειάζεται μια άλλη πρόταση εξουσίας, αυτό τον ρόλο οφείλει να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανοίγει το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Shanghai Masters

Νεκρός από ισραηλινή επιδρομή ο διοικητής της Χεζμπολάχ