Ουρές στα εκλογικά κέντρα για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Έχουν ψηφίσει 175.000 - Εκτιμήσεις ότι θα ξεπεράσουν τους 300.000

15:28 - 06/10/2024

Ραντεβού για τη μεγάλη «μάχη» στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών δίνουν σήμερα, Κυριακή (06.10.24) οι έξι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ. Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Πάνος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Άννα Διαμαντοπούλου συμμετέχουν στην κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, με τη διαδικασία των εκλογών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις 7 ... Περισσότερα To άρθρο Ουρές στα εκλογικά κέντρα για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Έχουν ψηφίσει 175.000 - Εκτιμήσεις ότι θα ξεπεράσουν τους 300.000 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»

Στιβ Μπάνον: Πόζαρε με μπλούζα «Λευτεριά στην Κωνσταντινούπολη» και προκάλεσε οργή στην Τουρκία

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου