Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Δεν είμαστε στα μαχαίρια, αύριο – μεθαύριο μπορεί να συνεργαστούμε»

19:17 - 04/10/2024

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν θεατρικά κάποια στιγμή στο μέλλον, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη.Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν θεατρικά κάποια στιγμή στο μέλλον, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη.«Με την πρώην σύζυγό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, αύριο – μεθαύριο μπορεί να συνεργαστούμε, συζητάμε. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: Δεν είμαστε στα μαχαίρια, αύριο - μεθαύριο μπορεί να συνεργαστούμε στο θέατρο

Δεν είναι κάτι που δε μπορούμε να το διαχειριστούμε, είπε ο ηθοποιός για την πρώην σύζυγό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Δεν είμαστε στα μαχαίρια, αύριο – μεθαύριο μπορεί να συνεργαστούμε»

Για τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και το ενδεχόμενο να To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Δεν είμαστε στα μαχαίρια, αύριο – μεθαύριο μπορεί να συνεργαστούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει