Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: “Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις”

20:02 - 03/10/2024

“Θα με αφήσεις να μιλήσω, ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, τέλος!”. Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση που άνοιξε νωρίτερα σήμερα (3/10) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Ανδρέα Καραγιάννη, καθώς και με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής. Αφορμή για να εκτροχιαστεί η κατάσταση στάθηκαν τα σχόλια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις»

Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση που άνοιξε νωρίτερα σήμερα (3/10) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον […] The post Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Πυρ και μανία» στο «Πρωινό» – «Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις»

Ο Ανδρέας Καραγιάννης από τον ιστότοπο ekklisiaonline φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό», με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν To άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη: «Πυρ και μανία» στο «Πρωινό» – «Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ