Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: “Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις”
20:02 - 03/10/2024
“Θα με αφήσεις να μιλήσω, ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, τέλος!”. Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση που άνοιξε νωρίτερα σήμερα (3/10) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Ανδρέα Καραγιάννη, καθώς και με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής. Αφορμή για να εκτροχιαστεί η κατάσταση στάθηκαν τα σχόλια […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις»
Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση που άνοιξε νωρίτερα σήμερα (3/10) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον […]
The post Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Ανδρέα Καραγιάννη: «Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑφροδίτη Γραμμέλη: «Πυρ και μανία» στο «Πρωινό» – «Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις»
Ο Ανδρέας Καραγιάννης από τον ιστότοπο ekklisiaonline φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό», με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν
To άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη: «Πυρ και μανία» στο «Πρωινό» – «Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr