Γιατί μπερδεύουμε τη burrata με τη mozzarella

13:27 - 02/10/2024

Ταυτισμένα με την μεσογειακή και ντελικάτη ταυτότητα της ιταλικής κουζίνας, τα διάσημα τυριά burrata και mozzarella, εμπνέουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες σεφ παγκοσμίως και διεγείρουν δροσερά τους ουρανίσκους των ανήσυχων foodies.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Άγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλλα: Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μας, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της

Αυστρία: Η κυβέρνηση υπέβαλε την παραίτησή της και παραμένει ως υπηρεσιακή μέχρι τον σχηματισμό νέου συνασπισμού

Τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για τους Έλληνες που θέλουν να φύγουν από τον Λίβανο, ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ

Βία στα παιδιά και τους εφήβους: Γιατί υπάρχει έξαρση και τι μπορούμε να κάνουμε οι γονείς;

Τσολάκη και Κωνσταντάρας τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής: «Μη με ειρωνεύεσαι» του είπε η παρουσιάστρια

Nέες απειλές του Ιράν: Tο Ισραήλ πρέπει να σταματήσει τα εγκλήματα διαφορετικά θα αντιμετωπίσει σκληρή αντίδραση