Άγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλλα: Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μας, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλλα: Αποκάλυψε άγνωστες φιλανθρωπίες της
«Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», ανέφερε μεταξύ άλλων…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλλα: Κοιμόταν 2,5 ώρες – Πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της
Για τη γνωριμία του με τη Μαρινέλλα, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου. «Μα είναι δυνατόν να λένε ότι πήγαινε γυρεύοντας; Τι πράγματα είναι αυτά; Με τη Μαρινέλλα είχαμε συνεργαστεί στο “Κι Ύστερα Ήρθαν Οι Μέλισσες” του Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία του Κουτσομύτη. Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της, ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει. Μεγάλη προσωπικότητα», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός. «Κοιμόταν 2-2μιση ώρες την ημέρα. Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», συμπλήρωσε. «Μεγάλα μυστικά, δεν κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr