Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου: «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε»

23:52 - 01/10/2024

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και την Ελένη Βουλγαράκη, και με αφορμή αυτό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά αναφορικά με τις σχέσεις τους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και την Ελένη Βουλγαράκη, και με αφορμή αυτό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά αναφορικά με τις σχέσεις τους. «Το έχω πει πολλές φορές, άντε να το ξαναπώ ακόμα μία. Έχουν συνηθίσει οι καλοί συνάδελφοι να μένουν σε αυτό που τους φαντάζει κακό. Θέλω να σας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου: «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και την Ελένη Βουλγαράκη, και με αφορμή αυτό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά […] The post Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου: «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά πρώτη φορά για τις σχέσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στην Ελένη Βουλγαράκη, και με αφορμή To άρθρο Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά πρώτη φορά για τις σχέσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει