Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πριν από 5 χρόνια άφησα τον εαυτό μου, όταν έγινα καλά ψυχολογικά ήταν αργά για το σώμα μου»

18:09 - 26/09/2024

Τις δικές του αλήθειες μοιράστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26.09.2024) με το κοινό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα τα χάπια αδυνατίσματος και τις δίαιτες ενώ ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη διότι όπως είπε μπορεί να αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πριν από 5 χρόνια άφησα τον εαυτό μου, όταν έγινα καλά ψυχολογικά ήταν αργά για το σώμα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Μέχρι τα 35 ήμουν ένας πολύ αδύνατος άνθρωπος - Πριν από 5 χρόνια άφησα τον εαυτό μου - Όταν ξανάγινα καλά ψυχολογικά ήταν αργά για το σώμα μου"

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για την περιπέτεια με τα κιλά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ψάχνουν και οι δυο επανεκκίνηση

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το νέο μέλος του Maestro: «Αυτό το πλάσμα θα κλέψει την παράσταση»

Έλενα Ακρίτα: Αν βγει ο Πολάκης, παραιτούμαι και παραδίδω την έδρα μου

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β 2-0: Ο Τσιντώνης έδωσε τη νίκη στον «Γηραιό» και το προσπέρασμα

14χρονος έβγαλε σουγιά για να τραυματίσει 12χρονο μαθητή στην Πάτρα - Συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου δράστη

Πάτρα: 14χρονος απείλησε με σουγιά 12χρονο μαθητή