Έλενα Ακρίτα: Αν βγει ο Πολάκης, παραιτούμαι και παραδίδω την έδρα μου

13:36 - 24/11/2024

Θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ αν ο Παύλος Πολάκης αναλάβει το τιμόνι του κόμματος, αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, ανακοίνωσε η Έλενα Ακρίτα. Η Έλένα Ακρίτα, γνωστοποίησε με σημερινή (24.11.2024) ανάρτησή της στα social media την πρόθεσή της αυτή, στρέφοντας τα βέλη της προς τον Παύλο Πολάκη. «Στο debate ο Παύλος ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Ακρίτα: Αν βγει ο Πολάκης, παραιτούμαι και παραδίδω την έδρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα επόμενα βήματα για τις έρευνες υδρογονανθράκων – Πώς θα επωφεληθεί η ελληνική οικονομία

Καλλιθέα: «Ο γιος μου λιποθύμησε από τα χτυπήματα, πονάει παντού» λέει ο πατέρας του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμορία ανηλίκων

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Εβελίνα Παπούλια: Τα χειρόγραφα μηνύματα που φέρονται να έστειλαν στον Πέτρο Φιλιππίδη

Σεισμός στη Μιανμάρ: «Πολλοί νεκροί από τη βιβλική καταστροφή – Γερανοί έπεσαν από ουρανοξύστες πάνω σε πεζούς» περιγράφει Έλληνας

Αυτοψία της Λίνας Μενδώνη στο Καλλιμάρμαρο – Διέκοψε εργασίες σε κατασκευή που έκρυβε όλο το Στάδιο

Αυστραλία: Γλίτωσε τη φυλακή ο αστυνομικός που σκότωσε 95χρονη με taser μέσα σε γηροκομείο