Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα από τον σύντροφό της στον "αέρα" της "Super Κατερίνα" – "Δε ξέρει ότι έχω εκπομπή;"
14:09 - 26/09/2024
«Με παίρνει ο σύντροφός μου τηλέφωνο, με facetime κιόλας, να με δει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της λέει ότι,«μπορεί να γαργαλήθηκε από το θέμα» - Εκείνη την ώρα έπαιζε το ρεπορτάζ για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον σύντροφό της στον «αέρα» της Super Κατερίνα
Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης 26/9. Συγκεκριμένα, την ώρα που η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έδινε το ρεπορτάζ για τον επικείμενο γάμο της Θεοδώρας , ακούστηκε η Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Μα είναι δυνατόν;». «Μπορεί να εμπνεύστηκε από το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα από τον σύντροφό της στον «αέρα» της Super Κατερίνα – «Δε ξέρει ότι έχω εκπομπή;»
Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα από τον σύντροφό της στον «αέρα» της Super Κατερίνα – «Δε ξέρει ότι έχω εκπομπή;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr