Ρέθυμνο: Νεκρός 33χρονος Γερμανός τουρίστας μέσα σε σάουνα βίλας, διέμενε μαζί με άλλα 10 άτομα - Οι πρώτες εκτιμήσεις

19:46 - 02/11/2024

Ο Γερμανός εντοπίστηκε νεκρός στη σάουνα της βίλας στο Ρέθυμνο που διέμενε μαζί με άλλα 10 άτομα, επίσης από τη Γερμανία, με τις έρευνες της αστυνομίας να έχουν ήδη ξεκινήσει

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Τα πάρτι ανηλίκων και τα "δολώματα": Ο αγώνας για τα ποσοστά ανα φιάλη - Ο ρόλος των inluencers, οι trappers και τα "σχολειομάγαζα"

Ισραήλ: Οι αρχές αυξάνουν το επίπεδο συναγερμού στην Κάτω Γαλιλαία - Επιτρέπουν περιορισμένες συγκεντρώσεις

Εύβοια: "Θεέ μου! Τι να πω... έχω τον πόνο μου", ραγίζει καρδιές η μητέρα του νεκρού πυροσβέστη - Πώς έγινε το τροχαίο με το Πυροσβεστικό όχημα (Βίντεο)

Φάρσαλα: Σοκ με την άγρια δολοφονία του 85χρονου με τσάπα στο κεφάλι - Ψάχνουν 58χρονο που δούλευε στα κτήματά του (Βίντεο)

Η δημοσιογράφος Πένυ Αβραμίδη στην παρουσίαση της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια της ΟΝΝΕΔ

Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Είχε συλληφθεί για επεισόδια στη Γερμανία ο νεκρός του διαμερίσματος - Τα νέα στοιχεία που εξετάζονται