Μεντιλίμπαρ για Λιόν – Ολυμπιακός: Να δείξουμε από την αρχή τι αξίζουμε, είμαι πάντα απαιτητικός

20:02 - 25/09/2024

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αρχίζουν την Πέμπτη (26/9) με αντίπαλο τη Λιόν στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην αξία της ομάδας και στις απαιτήσεις του, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» την παραμονή του αγώνα με τους Γάλλους… Για τον τίτλο του Conference League που έχει αλλάξει το πώς τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πετύχαμε κάτι μεγάλο. Πρέπει τώρα να δείξουμε από την αρχή τι αξίζουμε και δεν έχει αξία τι πετύχαμε στο παρελθόν Είναι μία νέα δ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιόν - Ολυμπιακός: «Να δείξουμε τι αξίζουμε, είμαι πάντα απαιτητικός» - Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ

Λιόν – Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν από την αρχή τι αξίζουν στην πρεμιέρα τους στη League Phase…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα καρύδας και λιαστές ντομάτες

Καραμπόλα 4 αυτοκινήτων στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης

«Πάγωσε» τη Μαρία Μπεκατώρου ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Χωρίς τακούνια τελικά είσαι κοντή» – Δείτε τι του απάντησε

Έλον Μασκ όπως… Λεωνίδας: «Κάρφωσε» τον βασιλιά της Σπάρτης στον λογαριασμό του στο X

Εργάτες οικοδομής έπεσαν από ύψος 15 μέτρων στην Κρήτη

«Στον μαχητή μου», γράφει το στεφάνι της συζύγου του Αντώνη Λυμπέρη πάνω από το φέρετρο – Σήμερα η πολιτική κηδεία