«Τη βίασα, ήταν για την ευχαρίστηση του Πελικό» ομολογεί ένας από τους 51 κατηγορούμενος για τους βιασμούς της Ζιζέλ

11:37 - 19/09/2024

«Ναι, είναι βιασμός» παραδέχεται ένας από τους 51 κατηγορουμένους στη δίκη για τους πολλαπλούς βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία αλλά ρίχνει την ευθύνη στον πρών σύζυγό της Ντομινίκ Πελικό. Μιλώντας στο γαλλικό BFMTV, ο 50χρονος παραδέχτηκε μεν ότι βίασε τη Ζιζέλ Πελικό αλλά υποστηρίζει ότι χειραγωγήθηκε από τον κύριο κατηγορούμενο Ντομινίκ Πελικό. Ο ίδιος ... Περισσότερα To άρθρο «Τη βίασα, ήταν για την ευχαρίστηση του Πελικό» ομολογεί ένας από τους 51 κατηγορούμενος για τους βιασμούς της Ζιζέλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: Συγγνώμη από τη Ζιζέλ Πελικό ζήτησε ένας από τους κατηγορούμενους - «Είμαι μέρος του εφιάλτη που ζήσατε»

Ο Λιονέλ Ροντρίγκες είναι ένας από τους λίγους κατηγορούμενους που παραδέχθηκαν ότι βίασαν τη γυναίκα, ενώ ήταν ναρκωμένη – «Αν γνώριζα ότι δεν ήταν ενήμερη δεν θα είχα πάει εκεί»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει τα στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων που θέλει να διώξει: Φοβούνται για τη ζωή τους οι εργαζόμενοι

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου