Διεθνής Ημέρα Ισότητας των Αμοιβών: Σημαντικές πρωτοβουλίες για την προώθηση της ισότητας των φύλων στην αγορά εργασίας

23:34 - 18/09/2024

Από τα υπουργεία Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διεθνής Ημέρα Ισότητας των Αμοιβών: Oι πρωτοβουλίες για την προώθηση της ισότητας των φύλων στην αγορά εργασίας

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Ισότητα των Αμοιβών (International Equal Pay Day) που εορτάζεται από τον ΟΗΕ κάθε χρόνο στις 18 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προώθηση της ισότητας των φύλων στην αγορά εργασίας, τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αναλαμβάνουν σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί