Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, η σχέση μας δεν ήταν απλά φιλική»

23:26 - 18/09/2024

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, η σχέση μας δεν ήταν απλά φιλική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Σάκη Μπουλά: «Ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, μεγαλώνοντας κατάλαβα ποιος ήταν»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Τρίτη 17/9 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Σάκη Μπουλά: «Ήταν κομμάτι της οικογένειάς μας, μεγαλώνοντας κατάλαβα ποιος ήταν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ματίνα Παγώνη για Ανθή Βούλγαρη: «Ήξερα για την εγκυμοσύνη από την αρχή, ήμουν η πρώτη που το συζήτησε»

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε στην παραλία: «Κουράστηκα! Ψηφίστε τα και κανονίστε τα, όπως θέλετε»

Ο Χρήστος Θηβαίος σόκαρε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: «Γέμισα τη μπανιέρα, μπήκα μέσα και έκανα προσευχή»

Μαρία Κατσανδρή: «Για έναν έρωτα έφυγα στο Παρίσι και άλλαξα όλη τη ζωή μου»

Παναγιώτης Πετράκης: «Σταδιακά έπαθα κατάθλιψη, συσσωρεύτηκαν πολλά μέσα μου και ζήτησα βοήθεια»

Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν είδα το Still Standing με άλλον παρουσιαστή, ένιωσα παράξενα»