#Σάκης Μπουλάς

Μάγδα Τσαγγάνη: "Ο Σάκης Μπουλάς μού έλεγε διάφορα σόκιν στα γυρίσματα και γελούσα πολύ"

patrasevents.gr
"Θυμάμαι τα γέλια μας με την Ελένη Ράντου. Ο Αργύρης Αγγέλου με έλεγε μαμά"
02:53 25/02/2024

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Σάκη Μπουλά

govastileto.gr
Χθες συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς, έπειτα από μια πολύ δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού προκάλεσε μεγάλη θλίψη, τόσο στα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και στους θαυμαστές του. Με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού, το πρωί της Τρίτης […]
09:00 22/02/2024

10 χρόνια χωρίς τον Σάκη Μπουλά: 10 τραγούδια που πάντα θα μας τον θυμίζουν

monopoli.gr
Σαν σήμερα, 21 Φεβρουαρίου το 2014, έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος τραγουδιστής, στιχουργός και ηθοποιός, Σάκης Μπουλάς - κι εμείς τον θυμόμαστε μέσα από 10 τραγούδια του που αγαπήσαμε πολύ.
12:53 21/02/2024

Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια του Σάκη Μπουλά... Δέκα χρόνια χωρίς τον ευαίσθητο ροκά

Newsit
Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 2014, όταν έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Σάκης Μπουλάς, σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ηθοποιός, ροκάς, τραγουδιστής, στιχουργός, τηλεπαρουσιαστής, σπουδαίος φίλος, άνθρωπος της παρέας, ο Σάκης Μπουλάς, που σφράγισε με το χιούμορ, τον πληθωρικό του χαρακτήρα την ελληνική μουσική σκηνή αλλά και ... Περισσότερα To άρθρο Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια του Σάκη Μπουλά... Δέκα χρόνια χωρίς τον ευαίσθητο ροκά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 21/02/2024

Γιάννης Ζουγανέλης: O Σάκης Μπουλάς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς

Newsit
“Δεν ήταν αισιόδοξος” εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, Στον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο, Σάκη Μπουλά αναφέρθηκε από καρδιάς ο Γιάννης Ζουγανέλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Τις απώλειες πώς τις διαχειρίζεστε; Στο επάγγελμά σας καλώς ή κακώς χάνεις κάποιον δικό σου και πρέπει να ανέβεις στη σκηνή και ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: O Σάκης Μπουλάς δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:24 30/03/2023

Σάκης Μπουλάς: Εννέα χρόνια από το θάνατό του – Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

zappit.gr
Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή. Η απώλειά του είχε σκορπίσει […] The post Σάκης Μπουλάς: Εννέα χρόνια από το θάνατό του – Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη appeared first on Zappit.
15:04 21/02/2023

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον Σάκη Μπουλά

okmag.gr
Σαν σήμερα 21 Φεβρουαρίου του 2014 έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρονών στο νοσοκομείο μετά από μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό του μέχρι τελευταία στιγμή είχε τον αδερφό του, Νίκο και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα. Ένας από τους καλούς του […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον Σάκη Μπουλά appeared first on OK! Magazine.
13:10 21/02/2023

Σάκης Μπουλάς: Εννέα χρόνια που η παρέα του «Αχ Μαρία» έμεινε λειψή

in.gr
Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 2014
09:58 21/02/2023

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του Σάκη Μπουλά – «Τις απολαύσεις του…»

irafina.gr
Ο Σάκης Μπουλάς μέσα από τις αφηγήσεις των φίλων και των συνεργατών του! Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας για τον αείμνηστο καλλιτέχνη. «Τι να πω για τον Σάκη Μπουλά… είναι αδερφός μου. Μια ζωή γεμάτη αγάπη, ενδιαφέρον, φλερτ. Μιλάγαμε για την τέχνη, […]
23:32 01/02/2023

Αποκάλυψη από τραγουδιστή: Ο Σάκης Μπουλάς είχε προπληρώσει το γεύμα της κηδείας του

okmag.gr
Εννέα χρόνια συμπληρώνονται στις 21 Φεβρουαρίου από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το 2014 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Φίλοι του από τον χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θυμούνται ιστορίες […] The post Αποκάλυψη από τραγουδιστή: Ο Σάκης Μπουλάς είχε προπληρώσει το γεύμα της κηδείας του appeared first on OK! Magazine.
16:46 01/02/2023

«Μετά την κηδεία του Μπουλά πήγαμε σε ταβέρνα που μας είχε υποδείξει, είχε προπληρώσει το γεύμα» αποκαλύπτει ο Σαββόπουλος

thecaller.gr
Πριν από 9 χρόνια ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή και φίλοι του από τον χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής θυμήθηκαν σπάνιες στιγμές από εκείνον.Πριν από 9 χρόνια ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή και φίλοι του από τον χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής θυμήθηκαν σπάνιες στιγμές από εκείνον.Η εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» συνάντησε κάποιους αυτούς, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε για τον καλό του φίλο: «Ο Σάκης Μπουλάς δεν […]
15:46 01/02/2023

Σάκης Μπουλάς: Άγνωστες ιστορίες για τον σπουδαίο καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια

instyle.gr
Στις 21 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την ημέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Δανάη” και αφηγήθηκαν άγνωστες ιστορίες για τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Αρχικά για τον Σάκη Μπουλά μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Τι να πω για τον […] The post Σάκης Μπουλάς: Άγνωστες ιστορίες για τον σπουδαίο καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια appeared first on InStyle.
14:44 01/02/2023

Διονύσης Σαββόπουλος: Ο Σάκης Μπουλάς μου φαινόταν σαν ένα μεγάλο παιδί που θέλει να το αγαπάμε

in.gr
O αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε για τη δυνατή φιλική σχέση που είχε με τον καλλιτέχνη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
14:34 01/02/2023

Σάκης Μπουλάς: Φίλοι και συνεργάτες αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες

zappit.gr
Ο Σάκης Μπουλάς μέσα από τις αφηγήσεις των φίλων και των συνεργατών του! Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν ο Γιάννης […] The post Σάκης Μπουλάς: Φίλοι και συνεργάτες αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες appeared first on Zappit.
13:56 01/02/2023

Διονύσης Σαββόπουλος για Σάκη Μπουλά: «Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει»

tlife.gr
Εννέα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή και To άρθρο Διονύσης Σαββόπουλος για Σάκη Μπουλά: «Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:26 01/02/2023

Ασπασία Τζιτζικάκη: Μου λείπει ο Σάκης Μπουλάς, ήταν φίλος μου και θα μείνει

Newsit
«Δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως να μην το προσπάθησα όσο θα έπρεπε», είπε η Ασπασία Τζιτζικάκη. Η Ασπασία Τζιτζικάκη έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας». Η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά, αλλά και για τον Σάκη Μπουλά. «Με πετυχαίνετε σε μια φάση που έχω σπάσει το πόδι μου, έκανα χειρουργείο, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Ασπασία Τζιτζικάκη: Μου λείπει ο Σάκης Μπουλάς, ήταν φίλος μου και θα μείνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:24 17/10/2022

Γιάννης Ζουγανέλης: Με πονάνε οι απώλειες των ανθρώπων

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στη συνέντευξη του. Για τις απώλειες των αγαπημένων του προσώπων, όπως ο Σάκης Μπουλάς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού.  Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο; Βέβαια πιστεύω στα θαύματα. Η ζωή μας είναι ένα θαύμα. ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Με πονάνε οι απώλειες των ανθρώπων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:34 28/05/2022

Σάκης Μπουλάς: Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Newsit
Μπορεί να έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Σάκης Μπουλάς ωστόσο οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν. Ο χαμός του τραγουδιστή είχε σκορπίσει την θλίψη καθώς ο Σάκης Μπουλας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μάλιστα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. ... Περισσότερα To άρθρο Σάκης Μπουλάς: Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:52 21/02/2022

Σάκης Μπουλάς: Οκτώ χρόνια από το θάνατό του – Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

zappit.gr
Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή. Η απώλειά του είχε σκορπίσει […] The post Σάκης Μπουλάς: Οκτώ χρόνια από το θάνατό του – Η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη appeared first on Zappit.
15:00 21/02/2022

Αλεξάνδρα Ούστα: Ο Σάκης Μπουλάς είχε τα δικά του σκοτάδια

Newsit
Σε τρυφερή εξομολόγηση για το παρελθόν και το σήμερα προχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα. Στην απώλεια του πρώην συντρόφου της, Σάκη Μπουλά και τη δύσκολη διαχείριση της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Ούστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης. «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος παρόλο που ο ίδιος ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα: Ο Σάκης Μπουλάς είχε τα δικά του σκοτάδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:54 17/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load