Η ομολογία - συγχωροχάρτι του Ντομινίκ Πελικό για τους βιασμούς της Ζιζέλ: «Δεν γεννιέσαι διεστραμμένος, γίνεσαι»

11:28 - 18/09/2024

Ένοχος δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό που επί δέκα χρόνια νάρκωνε και καλούσε κι άλλους άνδρες να βιάζουν τη σύζυγό του, Ζιζέλ, στο σπίτι τους στη Γαλλία σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει εθνικό σοκ στη χώρα – και διεθνώς. Στη δίκη της δεκαετίας στη Γαλλία ο βασικός κατηγορούμενος και ενοχρηστρωτής των μαζικών βιασμών της συζύγου ... Περισσότερα To άρθρο Η ομολογία - συγχωροχάρτι του Ντομινίκ Πελικό για τους βιασμούς της Ζιζέλ: «Δεν γεννιέσαι διεστραμμένος, γίνεσαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Ζιζέλ Πελικό: Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη – «Δεν γεννιέσαι διεστραμμένος, γίνεσαι»

Ο Ντομινίκ Πελικό ομολόγησε τις φρικτές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, κάνοντας λόγο για έναν «εθισμό» τον οποίο απέδωσε στα σκληρά παιδικά του χρόνια.

Διαβάστε το στο in.gr

Γαλλία: Η ομολογία του Ντομινίκ Πελικό για τους βιασμούς: «Δεν γεννιέσαι διεστραμμένος, γίνεσαι»

«Είμαι ένοχος για ό,τι έκανα», δήλωσε ο 71χρονος. «Προσεύχομαι για τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου να δεχτούν τη συγγνώμη μου».

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει τα στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων που θέλει να διώξει: Φοβούνται για τη ζωή τους οι εργαζόμενοι

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου