Η ανάρτηση της Ιωάννα Μαλέσκου για το δυστύχημα στη Χαλκιδική - «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ»

12:46 - 25/08/2024

«Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου μάς έδειξε ένα βίντεο, όπου με την κόρη της μπήκε στη ρόδα ενός λούνα παρκ. Ανέφερε, επίσης, ότι μετά το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική, δεν θα ξαναμπεί ποτέ σε κάποιο ... Περισσότερα To άρθρο Η ανάρτηση της Ιωάννα Μαλέσκου για το δυστύχημα στη Χαλκιδική - «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαλέσκου: Το βίντεο με την κόρη της και η αναφορά στο δυστύχημα στη Χαλκιδική - Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ, γράφει

Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική, αναφέρει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο με την κόρη της και η αναφορά στο δυστύχημα στη Χαλκιδική - "Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ"

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στα social media της, από τη στιγμή που ανέβηκε με την κόρη της στη ρόδα ενός λούνα παρκ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Εβάν Φουρνιέ εντυπωσιάστηκε με την ατμόσφαιρα στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν: Ελπίζω να κάνουν έτσι όταν παίξουμε κι εμείς εκεί

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής τριών νέων αιολικών πάρκων στην Ελλάδα

Ο Λίαμ Πέιν είχε κάνει tweet από το 2010 για την κηδεία του

Χατζηδάκης: Με χαμηλότερους φόρους έχουμε περισσότερα έσοδα

Αστυνομικός χειρουργήθηκε για σκωληκοειδίτιδα και έναν χρόνο μετά του είπαν ότι έχει καρκίνο – Κατέθεσε μήνυση

Το πετρέλαιο οδεύει προς την μεγαλύτερη εβδομαδιαία άνοδο των τελευταίων δύο μηνών