ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής τριών νέων αιολικών πάρκων στην Ελλάδα

10:54 - 22/11/2024

Την κατασκευή τριών νέων αιολικών πάρκων, συνολικής ισχύος περίπου 100MW, ξεκινάει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην Ελλάδα, καθώς προχωρά δυναμικά την οργανική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ΑΠE για τον Όμιλο ΔΕΗ. Tα νέα αιολικά πάρκα της ΔΕΗ ξεκινούν να κατασκευάζονται στη Ροδόπη, τη Φωκίδα και την Αργολίδα με την προμήθεια 19 νέων ανεμογεννητριών του οίκου Nordex, τύπου ... Περισσότερα To άρθρο ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έναρξη κατασκευής τριών νέων αιολικών πάρκων στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στεφανία Γονίδη για τον πατέρα της, Σταμάτη Γονίδη: Δεν με έχει βοηθήσει πολύ, με έχει αφήσει μόνη μου

Eurovision 2025: Χαμός με το χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη – «Η πιο μπάσα ανδρική φωνή που θα ακουστεί απόψε, θα είναι η δική μου»

Wall Street: Οι ευρωπαϊκές μετοχές κλείνουν ελαφρώς υψηλότερα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση για να ανανεώσω στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Παιχνίδια εκδίκησης – επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα τσακώνεται με τον Άγη μετά τη συζήτηση της Μάγιας με τον Κωστή

Δημήτρης Αλεξάνδρου: O Πάρης έσβησε το κεράκι της τούρτας των γενεθλίων του πατέρα του – Το τρυφερό βίντεο στο Instagram