«Κάνε μου μια μεγάλη ένεση κεταμίνης και ετοίμασε το τζακούζι» - Τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του που διώκεται ποινικά

20:46 - 16/08/2024

Την ημέρα που πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο αγαπημένος σταρ από τα «Φιλαράκια» ο προσωπικός βοηθός του, ο οποίος ζούσε μαζί του, του έκανε την πρώτη ένεση κεταμίνης το πρωί, γύρω στις 8:30 π.μ. Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, ενώ ο ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι παρακολουθούσε μια ταινία στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, ... Περισσότερα To άρθρο «Κάνε μου μια μεγάλη ένεση κεταμίνης και ετοίμασε το τζακούζι» - Τα τελευταία λόγια του Μάθιου Πέρι στον βοηθό του που διώκεται ποινικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάθιου Πέρι: «Κάνε μου μία μεγάλη δόση κεταμίνης και ετοίμασε το τζακούζι» - Τα τελευταία λόγια στον βοηθό του

Μετά την τρίτη ένεση μέσα σε έξι ώρες, ο Iwamasa πήγε για δουλειές, όταν επέστρεψε, βρήκε τον Πέρι πεσμένο μπρούμυτα στην πισίνα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο

Ο παγκόσμιος πόλεμος στο λιανεμπόριο ρούχων: H&M, Zara και Shein

Οι Ουκρανοί λένε ότι έπληξαν αποθήκη καυσίμων στη Ρωσία

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο σολωμού – Εντοπίστηκε το μικρόβιο Listeria

Καμπάνια για την προσέλκυση τουριστών στην Αθήνα τα Χριστούγεννα – Ψήφος εμπιστοσύνης από Βρετανούς, Γερμανούς και Σουηδούς

Ξεκίνησε ο 2ο κύκλος των καταθέσεων για την Ειρήνη Μουρτζούκου - Στη ΓΑΔΑ οι γιατροί των νοσοκομείων που πέθαναν τα παιδιά