Σταυριανή Ζερβακάκου: Τα λαδερά θέλουν πολλά μυρωδικά, πελτέ, πολύ λάδι και πιπέρι

17:09 - 08/08/2024

Για τη σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου από τη Μάνη της Πελοποννήσου η λέξη φαγητό είναι συνυφασμένη με τα λαδερά: με πολύ λάδι, πολύ πιπέρι και πελτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ρούμπιο: Η απάντηση της Ρωσίας στην πρόταση εκεχειρίας θα δείξει τις πραγματικές της προθέσεις

Οι προσδοκίες των εργαζόμενων της Γενιάς Ζ που γίνονται σημεία τριβής με τους μεγαλύτερους συναδέλφους τους

Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη το 2024 με αύξηση ασφαλίστρων 15,8% και ενίσχυση μεριδίου αγοράς στο 14,6%

Από τρόφιμα, μέχρι μοτοσικλέτες και ρούχα – Ποια αμερικανικά προϊόντα βάζει στο στόχαστρο η ΕΕ σε αντίποινα για τους δασμούς Τραμπ

Καιρός: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και υγρασία τις επόμενες ημέρες - Πού θα εκδηλωθούν λασποβροχές

Κώστας Κόκλας για τον θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου: Αυτή είναι η μοίρα των σπουδαίων ανθρώπων