Σταυριανή Ζερβακάκου: Τα λαδερά θέλουν πολλά μυρωδικά, πελτέ, πολύ λάδι και πιπέρι

17:09 - 08/08/2024

Για τη σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου από τη Μάνη της Πελοποννήσου η λέξη φαγητό είναι συνυφασμένη με τα λαδερά: με πολύ λάδι, πολύ πιπέρι και πελτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΗΠΑ - Παμ Μπόντι: Η πρώτη Ρεπουμπλικανή στο αξίωμα της Γενικής Εισαγγελέα αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα

Μέρκελ: Πώς αντέδρασα όταν ο Τραμπ αρνήθηκε να μου σφίξει το χέρι στο Οβάλ Γραφείο - Τι αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της

Ανδρουλάκης: Με δικές μου ενέργειες από το 2017 νομοθετήθηκε το Ταμείο Απανθρακοποίησης Νήσων

Φίλιππος Μιχόπουλος: Ενοχλημένη η σύντροφός του με ερώτηση για την Οικονομάκου - Τώρα αυτό είναι σωστό; είπε

Βουλή: Μετακομίζει στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ – Δείτε φωτογραφίες

Η Λωξάνδρα Λούκας με σύνδρομο Down ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη της ατομική έκθεση στην Αθήνα