Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης

10:38 - 22/04/2024

«Η ανακρίτρια είχε πέντε μπλοκαρισμένα βίντεο. Με το υλικό που έχει στα χέρια της δεν γίνεται έρευνα»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε»

«Με το υλικό που έχει η ανακρίτρια στα χέρια της δεν γίνεται έρευνα» τόνισε η δικηγόρος της Κυριακής Γρίβα.

Διαβάστε το στο in.gr

Άγιοι Ανάργυροι: Μοντάζ στα βίντεο από τις κάμερες του ΑΤ καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής (Video)

Το υλικό από τις κάμερες που έχει φτάσει στα χέρια των αρχών δεν είναι ενιαίο, αλλά κόβεται και υπάρχουν κενά,… Το άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Μοντάζ στα βίντεο από τις κάμερες του ΑΤ καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Δολοφονία Κυριακής: «Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε», λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Στο όπως τόνισε σκόπιμα «κομμένο» υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και στην κωλυσιεργία στην έρευνα για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, εστίασε το πρωί της Δευτέρας 22/4 η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, Ελένη Τζούλη. Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» υπογράμμισε: «Καταθέσαμε αίτημα να κατατεθεί όλο το υλικό από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί