Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο!

09:00 - 11/04/2024

Η Μαρί Κωνσταντάτου το βράδυ της Τετάρτης 10/4 έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ. Σε δηλώσεις που έκανε η πρώην παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην σύζυγος του αείμνηστου, Μίνωα Κυριακού στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παντρεύτηκε με τον παραγωγό, με πολιτικό γάμο. «Είμαι πολύ καλά. Έχω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντρεύτηκαν κρυφά η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κέντ – Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο σύντροφος της Γιάννης Κεντ πήραν την απόφαση να παντρευτούν στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Την ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day σήμερα Πέμπτη 11/4 στον αέρα του ALPHA. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr   Το άρθρο Παντρεύτηκαν κρυφά η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κέντ – Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαρί Κωνσταντάτου: Αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Γιάννη Κεντ

Όποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει, τόνισε

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μαρί Κυριακού Κωνσταντάτου: Ξεπέρασε το πένθος, ποιος ο Γιάννης Κεντ που παντρεύτηκε κρυφά

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ παντρεύτηκαν «κρυφά» πριν από περίπου ένα χρόνο. Την αποκάλυψη, όμως, έκανε τώρα η πρώην παρουσιάστρια Μαρί Κωνσταντάτου, που υπήρξε παντρεμένη με τον αείμνηστο, Μίνωα Κυριακού. Η Μαρί Κωνσταντάτου βρέθηκε σε μία εκδήλωση, το βράδυ της Τετάρτης. Από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύντροφός της, Γιάννης Κεντ. Σε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μαρί Κυριακού Κωνσταντάτου: Ξεπέρασε το πένθος, ποιος ο Γιάννης Κεντ που παντρεύτηκε κρυφά.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

4 + 1 τρόποι για να καταλάβεις ότι κάποιος λέει ψέματα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία με τη Νάνσυ Αντωνίου με το χιονισμένο τοπίο

Γιάννης Βογιατζής: Η συγκίνηση στα 97 του χρόνια – «Όταν βρω τα σκούρα πάντα απευθύνομαι στη μάνα μου»

Μαρία Ηλιάκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την επανένωση της με τον Νίκο Μουτσινά

Λάκης Γαβαλάς κατά Μαρίνας Σταυράκη: «Μη μιλάτε για αυτά τα ονόματα είναι ιερά»

4 τροφές που πρέπει να αποφεύγεις για να χάσεις το σπλαχνικό λίπος