Τα πιο νόστιμα ζυμαρικά με τόνο σε κονσέρβα που έχετε κάνει ποτέ
06:00 - 06/04/2024
Υλικά 200 γρ. σπαγγέτι 1 κ. σ. αλάτι 280 γρ. τόνο σε λάδι, στραγγισμένο (διατηρήστε το λάδι) 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 φιλέτα αντζούγιες, ψιλοκομμένα 1/2 κ. γλ. νιφάδες τσίλι 2 κ. γλ. κάπαρη 1 κ. σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) 1 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού 2 κ. σ. χυμό λεμόνι 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Φέρτε σε βρασμό 3 λίτρα νερό με 1 κουταλιά της σούπας αλάτι. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι να γίνουν al dente μείον 1 λεπτό
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr