Γιαούρτι: Μειώνει ή όχι τον κίνδυνο διαβήτη; Τι λέει η επιστήμη

15:09 - 10/03/2024

Τι σημαίνει η ύπαρξη «περιορισμένων στοιχείων» που επικαλέστηκε ο FDA Χωρίς λιπαρά ή πλήρες, με γεύση ή όχι, με προβιοτικά ή παραδοσιακό, το γιαούρτι είναι ήδη γεμάτο ετικέτες. Και, σύμφωνα με τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), στο εξής οι γαλακτοβιομηχανίες στις ΗΠΑ θα μπορούν να αναφέρουν πάνω στη...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Δεν θα σε ενημερώσει ο ιδιοκτήτης: Αν νοικιάζεις παλιό σπίτι που χρειάζεται ανακαίνιση, κουφώματα, θέρμανση, θερμομόνωση το δικαιούσαι

Καρδιά: Η αλλαγή στη διατροφή που κάνει θαύματα στην υγεία της

Αστρονομικό ποσό, τους εξαφάνισε όλους: Ο Αντετοκούνμπο αγόρασε το εμπορικό κέντρο Village στου Ρέντη για 1 και μόνο λόγο

Υπνική άπνοια: Το μυστικό συστατικό για καλό ύπνο που κρύβεται στο ψυγείο μας

Η καλύτερη παραδοσιακή συνταγή για ζουμερά και μελωμένα Μελομακάρονα που θα γίνουν ανάρπαστα

Η έκθεση σε κοινό ζιζανιοκτόνο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο