Γιαούρτι: Μειώνει ή όχι τον κίνδυνο διαβήτη; Τι λέει η επιστήμη
15:09 - 10/03/2024
Τι σημαίνει η ύπαρξη «περιορισμένων στοιχείων» που επικαλέστηκε ο FDA Χωρίς λιπαρά ή πλήρες, με γεύση ή όχι, με προβιοτικά ή παραδοσιακό, το γιαούρτι είναι ήδη γεμάτο ετικέτες. Και, σύμφωνα με τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), στο εξής οι γαλακτοβιομηχανίες στις ΗΠΑ θα μπορούν να αναφέρουν πάνω στη...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr