Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια: «Δεν λέτε καλά που δεν είπαν τι θέλει αυτός ο Κινέζος;»

14:00 - 05/03/2024

Ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για ορισμένα ρατσιστικά σχόλια που υπήρξαν με αφορμή ότι θα σχολιάσει τις βραδιές της Eurovision 2024 μαζί με τον Θανάση Αλευρά.Ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για ορισμένα ρατσιστικά σχόλια που υπήρξαν με αφορμή ότι θα σχολιάσει τις βραδιές της Eurovision 2024 μαζί με τον Θανάση Αλευρά.Όπως είπε ο ίδιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχει άγχος, αλλά είναι δημιουργικό και θα κάνουμε το καλύτερο. Με τον Θανάση Αλευρά γνωριζόμαστε από την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ζερόμ Καλούτα τρολάρει τα απεχθή σχόλια: «Πάλι καλά που δεν είπαν τι θέλει αυτός ο Κινέζος»

Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς έκαναν δηλώσεις στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου. Πέρα από τη μεταξύ τους συνεργασία, ο πρώτος απάντησε και σε ορισμένα ρατσιστικά σχόλια που έγιναν με αφορμή ότι θα σχολιάσει τις βραδιές της Eurovision. «Με πολύ μεγάλη χαρά, και χωρίς δεύτερη σκέψη αποδεχτήκαμε την πρόταση γιατί είναι πολύ [...] Το άρθρο Ο Ζερόμ Καλούτα τρολάρει τα απεχθή σχόλια: «Πάλι καλά που δεν είπαν τι θέλει αυτός ο Κινέζος» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει