«Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου»

21:00 - 03/03/2024

Την Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break στον ΣΚΑΪ.Την Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break στον ΣΚΑΪ.Κατά τη διάρκεια των δύο γυναικών, μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για την απαιτητική διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική, την στήριξη από τον Τζώνη Καλημέρη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου»

Την Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break στον ΣΚΑΪ. Κατά […] The post «Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει