Οκτώ προσαγωγές στη ΓΑΔΑ μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Αθήνα

12:37 - 27/02/2024

Η επιχείρηση φέρεται να συνδέεται με βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα στα τέλη Ιανουαρίου

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα – 8 άτομα στη ΓΑΔΑ

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (27.02.24) στην Αθήνα.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι 8 άτομα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ μετά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι προσαγωγές έχουν σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στα τέλη Ιανουαρίου σε τράπεζα επί της οδού Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα. Την ευθύνη είχε αναλάβει τρεις ημέρες μετά την έκρηξη η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Συμπραξη Εκδίκησης». newsit.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί