Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»
21:00 - 15/02/2024
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την ευρύτερη σχέση που αναπτύσσει ο ηθοποιός με τους θεατές. «Δεν μπορώ τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή και «ζητούν» από τους ανθρώπους να έρθουν για να τους δουν. Πόσο δε μάλλον […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την ευρύτερη σχέση που αναπτύσσει ο ηθοποιός με τους θεατές και τους θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας ένα γεγονός για έναν συνάδελφό του. «Δεν μπορώ τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή και “ζητούν” από τους ανθρώπους […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή τα θεατρικά του νέα, το πρωινό της […]
The post Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr