Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»

21:00 - 15/02/2024

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την ευρύτερη σχέση που αναπτύσσει ο ηθοποιός με τους θεατές. «Δεν μπορώ τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή και «ζητούν» από τους ανθρώπους να έρθουν για να τους δουν. Πόσο δε μάλλον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την ευρύτερη σχέση που αναπτύσσει ο ηθοποιός με τους θεατές και τους θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας ένα γεγονός για έναν συνάδελφό του. «Δεν μπορώ τους ανθρώπους που ανεβαίνουν στη σκηνή και “ζητούν” από τους ανθρώπους […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή τα θεατρικά του νέα, το πρωινό της […] The post Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου φαίνεται απαίσιο να μην βγαίνει φωτογραφίες ο καλλιτέχνης με τον κόσμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει