Πάνος Βλάχος: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για τους στίχους του – «Βάλτε με και μένα μέσα στον σάκο»

00:00 - 12/02/2024

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Πάνος Βλάχος ο οποίος έδωσε συναυλία ερμηνεύοντας στίχους του.Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Πάνος Βλάχος ο οποίος έδωσε συναυλία ερμηνεύοντας στίχους του.Ο γνωστός καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς ανέφερε στους στίχους του: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». @varvaroktonos πάνος #βλάχος ♬ πρωτότυπος ήχος – V2023 O υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω twitter: «Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πάνος Βλάχος απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Βάλτε με κι εμένα μέσα στον σάκο»

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε με ένα story στο Instagram στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο στίχος που τραγούδησε αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε. Στην ανάρτησή του, ο Πάνος Βλάχος ανέφερε ότι η τέχνη του δεν έχει ποτέ σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Η τοποθέτησή του ήρθε λίγη ώρα μετά την αντίδραση του Άδωνι […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει