Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αντίδρασή της στα δημοσιεύματα ότι έχει σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη
12:00 - 10/02/2024
Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ι Love Σου Κου» του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύσθηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ γιατί είναι σαν να δίνει έκταση, δεν βρίσκεις άκρη. Είναι βαρετό.
Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ι Love Σου Κου» του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύσθηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ γιατί είναι σαν να δίνει έκταση, δεν βρίσκεις άκρη. Είναι βαρετό. Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία απάντησε και στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα ότι έχει σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Ευτυχώς διαψεύστηκε η πρόσφατη φήμη ότι είμαι σε σχέση. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ, γιατί έτσι δίνεις έκταση. Είναι τόσο βαρετό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr