Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω πως είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι δικό σου παιδί και να το προσφέρεις σε αυτούς που ανήκει»
15:00 - 26/01/2024
Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Τσάβαλου για τις παρένθετες μητέρες σε συνέντευξή της στην «Ελένη» ενώ και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε για το θέμα.Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Τσάβαλου για τις παρένθετες μητέρες σε συνέντευξή της στην «Ελένη» ενώ και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε για το θέμα.«Την πρώτη φορά που έμεινε στο μυαλό ο όρος παρένθετη ήταν πριν 20 χρόνια. Είχα ακούσει και είχα φέρει και τον γιατρό να το συζητήσουμε και να το καταλάβουμε… […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω πως είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι δικό σου παιδί και να το προσφέρεις σε αυτούς που ανήκει»
Τη διαφωνία της εξέφρασε η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξή της στην «Ελένη» για τις παρένθετες μητέρες. Η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ξέρω πως είναι να γνωρίζεις ότι δεν είναι δικό σου παιδί και να το προσφέρεις σε αυτούς που ανήκει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr