Κασσελάκης: Αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ

15:37 - 14/01/2024

Αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής. Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας χωρίς κάμερες αναφέρθηκε στην πρόταση για μετακίνηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από την ομάδα της Αριστεράς στους Ευρωσοσιαλιστές λέγοντας: «είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι πυροτέχνημα.…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασσελάκης: «Αν δεν είχα γνωρίσει Καπνισάκη και Πολάκη δεν θα ήμουν τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η πορεία προς το συνέδριο και η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου συζητήθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε το στο tovima

Κασσελάκης: Αν δεν είχα γνωρίσει Καπνισάκη και Πολάκη δεν θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε ο πρόεδρος του κόμματος στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία αποφασίστηκε η διαδικασία της κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου και εγκρίθηκε το σχέδιο θέσεων για το συνέδριο The post Κασσελάκης: Αν δεν είχα γνωρίσει Καπνισάκη και Πολάκη δεν θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Στ. Κασσελάκης: Αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής. Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας χωρίς κάμερες αναφέρθηκε στην πρόταση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, Γιάννη Ραγκούση, Θανάση Θεοχαρόπουλου και Κώστα Ζαχαριάδη για μετακίνηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από την ομάδα της Αριστεράς στους Ευρωσοσιαλιστές λέγοντας: «είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι πυροτέχνημα. Έχει βάση. Είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να συζητηθεί στο συνέδριο. Είμαστε όλοι βέβαιοι ότι η ταυτότητα μας δεν θα αλλάξει. Δεν πρόκειται να γίνουμε κόμμα διαχείρισης τύπου ΠΑΣΟΚ. Συζητήστε το σ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί