Ελεύθερη αφέθηκε η Γεωργία Μπίκα και άλλοι τρεις για υπόθεση αρπαγής

15:37 - 11/01/2024

Η υπόθεση αφορά σε μεταγενέστερο χρόνο του καταγγελλόμενου από την 26χρονη βιασμού

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεύθερη η Γεωργία Μπίκα και άλλοι 3 για την υπόθεση αρπαγής

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα (11.1.2024) μετά την απολογία τους στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης τόσο η Γεωργία Μπίκα όσο και οι άλλοι 3 άνδρες που ήταν κατηγορούμενοι για υπόθεση αρπαγής που κατήγγειλε ο φερόμενος διοργανωτής του πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου η 26χρονη κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό. Μεταξύ των κατηγορουμένων για την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η Γεωργία Μπίκα και άλλοι τρεις για υπόθεση αρπαγής

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Μπίκα και ακόμα τρεις άνδρες, οι οποίοι κατέστησαν κατηγορούμενοι για υπόθεση αρπαγής, που κατήγγειλε ο φερόμενος διοργανωτής του πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου η 26χρονη είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Μεταξύ αυτών είναι ο τότε εργοδότης της […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί