Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος, έχει καταδικαστεί για διγαμία» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου
19:00 - 09/01/2024
Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 41χρονη γυναίκα επιστρέφει σε αυτό το σπίτι με τον σύντροφό της και με το που μπαίνουν, ο φίλος του 39χρονου που ήταν ήδη μέσα της επιτίθεται.
Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 41χρονη γυναίκα επιστρέφει σε αυτό το σπίτι με τον σύντροφό της και με το που μπαίνουν, ο φίλος του 39χρονου που ήταν ήδη μέσα της επιτίθεται. Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συνεννοηθεί και είναι αποφασισμένοι να την σκοτώσουν. Της δένουν τα χέρια με χειροπέδες, τη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος, έχει καταδικαστεί για διγαμία» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου
Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 41χρονη γυναίκα επιστρέφει σε αυτό το σπίτι με τον σύντροφό της και […]
The post Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος, έχει καταδικαστεί για διγαμία» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr