Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου»
17:00 - 30/12/2023
Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10».
Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Μίλησαν ο ένας για τον άλλο και από τη συζήτηση δεν έλειψαν, στιγμές γέλιου. Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε για τον ηθοποιό: «Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω φτου σου κορμάρα μου»
Μια αστεία προσωπική τους στιγμή μοιράστηκαν η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης ΜποσταντζόγλουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω “φτου σου κορμάκι μου”»
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκαν η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μαζί με
To άρθρο Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω “φτου σου κορμάκι μου”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου»
Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσε κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Μίλησαν ο ένας για τον άλλο και από τη συζήτηση δεν έλειψαν, στιγμές γέλιου. Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε για τον ηθοποιό: «Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”». […]
The post Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr