Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου»

17:00 - 30/12/2023

Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Μίλησαν ο ένας για τον άλλο και από τη συζήτηση δεν έλειψαν, στιγμές γέλιου. Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε για τον ηθοποιό: «Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδήμα για Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω φτου σου κορμάρα μου»

Μια αστεία προσωπική τους στιγμή μοιράστηκαν η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης ΜποσταντζόγλουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω “φτου σου κορμάκι μου”»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκαν η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μαζί με To άρθρο Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω “φτου σου κορμάκι μου”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου»

Η Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η κόρη τους, Θαλασσινή, έδωσε κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10». Μίλησαν ο ένας για τον άλλο και από τη συζήτηση δεν έλειψαν, στιγμές γέλιου. Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε για τον ηθοποιό: «Τον φτύνω. Ένας κούκλος είναι. Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω ”φτου σου κορμάρα μου”». […] The post Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: Τον βλέπω με το σλιπάκι και λέω «φτου σου κορμάρα μου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει