«Δεν ξέρω αν χωρίς την οικογένεια και τους φίλους μου θα τα είχα καταφέρει»: Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της

17:00 - 28/12/2023

"Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους", εξομολογείται η Μαρκέλλα Γιαννάτου."Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους", εξομολογείται η Μαρκέλλα Γιαννάτου.Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Πέμπτη για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο παρουσιαστής έκανε μια διακριτική αναφορά στον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δεν ξέρω αν χωρίς την οικογένεια και τους φίλους μου θα τα είχα καταφέρει»

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1 με αφορμή To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Δεν ξέρω αν χωρίς την οικογένεια και τους φίλους μου θα τα είχα καταφέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει