Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αποχή του από τις πίστες: «Ήταν σαν να ζω ένα θρίλερ, θα «έμενα» πάνω στη σκηνή»

19:00 - 24/12/2023

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Κώστα Τσουρό.Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Κώστα Τσουρό.Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την παραμονή των Χριστουγέννων, αναφερόμενος στη φετινή του επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα μετά από αρκετά χρόνια, την απόφασή του να αποχωρήσει από τις πίστες το 2009, καθώς και τη συνεργασία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αποχή από τις πίστες και οι αναμνήσεις από τα Κατεχόμενα [Βίντεο]

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό «Η μητέρα μου ήταν στα όρια να λιποθυμήσει», περιέγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλώντας στον Κώστα Τσουρό για την επιστροφή του ίδιου και των γονιών του στο σπίτι τους στα κατεχόμενα. Εκεί απ’ όπου έφυγαν μετά την εισβολή. «Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στο Λονδίνο ως φοιτητές και γυρίζοντας πίσω παντρεύτηκαν. Παντρευτήκαν μια εβδομάδα πριν από την […] Το άρθρο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αποχή από τις πίστες και οι αναμνήσεις από τα Κατεχόμενα [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει