Κώστας Νικούλι: «Αν είσαι ξένος, θα είσαι πάντα ξένος»
10:00 - 15/12/2023
Ο Κώστας Νικούλι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.Ο Κώστας Νικούλι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του και τον ρατσισμό. «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, ο πατέρας μου ήταν καθηγητής γαλλικών και η μητέρα μου πολιτικός μηχανικός στην Αλβανία. Ο πατέρας μου όταν ήρθε από την Αλβανία δούλευε ως οδηγός […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Νικούλι για τον ρατσισμό που έχει βιώσει: "Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος" (Βίντεο)
«Τα σχόλια έρχονται συνήθως από μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό με στεναχωρεί» δήλωσε ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός - «Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παιδί που είπε για την καταγωγή μου»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚώστας Νικούλι: «Αν είσαι ξένος, θα είσαι πάντα ξένος»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Κώστας Νικούλι. Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του […]
The post Κώστας Νικούλι: «Αν είσαι ξένος, θα είσαι πάντα ξένος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr