Κώστας Νικούλι: «Αν είσαι ξένος, θα είσαι πάντα ξένος»

10:00 - 15/12/2023

Ο Κώστας Νικούλι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.Ο Κώστας Νικούλι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του και τον ρατσισμό. «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, ο πατέρας μου ήταν καθηγητής γαλλικών και η μητέρα μου πολιτικός μηχανικός στην Αλβανία. Ο πατέρας μου όταν ήρθε από την Αλβανία δούλευε ως οδηγός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Νικούλι για τον ρατσισμό που έχει βιώσει: "Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος" (Βίντεο)

«Τα σχόλια έρχονται συνήθως από μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό με στεναχωρεί» δήλωσε ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι - Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός - «Πλακώθηκα στο ξύλο με ένα παιδί που είπε για την καταγωγή μου»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Νικούλι: «Αν είσαι ξένος, θα είσαι πάντα ξένος»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Κώστας Νικούλι. Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του […] The post Κώστας Νικούλι: «Αν είσαι ξένος, θα είσαι πάντα ξένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει