Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στα Σπάτα – Νεκροί ένας 18χρονος και μια 52χρονη

12:37 - 14/12/2023

Θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασαν την ζωή τους ένας 18χρονος και μια 52χρονη μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:40 το πρωί στην επαρχιακή οδό Σπάτων-Λούτσα και περίπου 200 μέτρα από την Β΄ πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Σύμφωνα με…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπάτα: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο με τους δυο νεκρούς - Τι ερευνούν οι Αρχές

Σπάτα: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύματα έναν 25χρονο και έναν 52χρονοΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί