Κατερίνα Καινούργιου κατά Δανάης Μπάρκα: «Είναι ύπουλα πράγματα να πετάς υπονοούμενα…»
12:00 - 11/12/2023
Την Δανάη Μπάρκα είδε χθες η Κατερίνα Καινούργιου σε θεατρική παράσταση και η παρουσιάστρια μίλησε για το πόσο την ενόχλησε η κίνηση της Δανάης Μπάρκα, όταν στήριξε την Φαίη Σκορδά κρατώντας μία κούπα, δείχνοντάς της, την αντίθεσή της για όσα είπε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.
Την Δανάη Μπάρκα είδε χθες η Κατερίνα Καινούργιου σε θεατρική παράσταση και η παρουσιάστρια μίλησε για το πόσο την ενόχλησε η κίνηση της Δανάης Μπάρκα, όταν στήριξε την Φαίη Σκορδά κρατώντας μία κούπα, δείχνοντάς της, την αντίθεσή της για όσα είπε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ. «Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Δε θέλω να έχω επαφές Εμένα τα ύπουλα πράγματα δε μου αρέσουν»
Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και τις συναντήσεις που είχε. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι είδε τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία στο παρελθόν έκανε παρέα, ωστόσο δε μίλησαν καθώς η ίδια είναι ενοχλημένη μαζί της. Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr