Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις προτάσεις από παραγωγούς για να επιστρέψει στο θέατρο τη φετινή σεζόν

13:00 - 08/12/2023

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τον ρωτήσει αν ισχύει η πληροφόρηση που έχει, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις και μάλιστα για τη φετινή σεζόν.Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τον ρωτήσει αν ισχύει η πληροφόρηση που έχει, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις και μάλιστα για τη φετινή σεζόν.Πώς απάντησε ο γνωστός ποινικολόγος; «Δεν θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως τα ρεπορτάζ τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι τρεις προτάσεις για επιστροφή στο θέατρο τη φετινή σεζόν

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις προτάσεις για να To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Οι τρεις προτάσεις για επιστροφή στο θέατρο τη φετινή σεζόν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει