Κάρυ στο φαγητό: Οι λόγοι γιατί να το προσθέσετε

17:09 - 04/12/2023

Το κάρυ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μπαχαρικό με ευρεία χρήση σε πολλές κουζίνες παρότι το έχουμε συνδέσει με την Ινδία στην οποία πρωταγωνιστεί. Τα μπαχαρικά είναι μια οικογένεια τροφίμων που δίνει χρώμα, άρωμα, γεύση και θρεπτικά συστατικά στα πιάτα μας. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το κάρυ. Τι το ιδιαίτερο...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Κλιμακτήριος: Οι ψυχικές διαταραχές που παραμένουν «αόρατες» για πολλές 50χρονες γυναίκες

Μαγνήσιο: Πόσο χρειαζόμαστε για να αποφύγουμε την άνοια και να μη γεράσει το μυαλό

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό ήταν οι πιο δύσκολοι αλλά και οι πιο μαγικοί της ζωής μου

4 λόγοι που οι γαστρεντερολόγοι θέλουν να τρώμε αυτή την πρωτεΐνη πιο συχνά

Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον: Νεκρός,μόλις στα 39,κι άλλος διάσημος τραγουδιστής-Τεράστια ανησυχία για τους θανάτους των Σταρ

Βιταμίνη D: Πώς επηρεάζει την αρτηριακή πίεση – Οι κίνδυνοι για όσους έχουν χαμηλά επίπεδα