Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν έχω να πω κάτι μαζί του, προχωράμε»

14:00 - 27/11/2023

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τις δηλώσεις του να προβάλλονται σήμερα (27/11).Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τις δηλώσεις του να προβάλλονται σήμερα (27/11).Συγκεκριμένα, τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς σε κοσμική εκδήλωση, όπου μεταξύ άλλων τον ρώτησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις σχέσεις του με τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω να πω κάτι μαζί του, προχωράμε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τον γνωστό παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε ο ρεπόρτερ Ηλίας […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω να πω κάτι μαζί του, προχωράμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει