Συνελήφθη 59χρονος Φλώρινα για τηλεφωνικές απάτες – Απέσπασε από 83χρονη δεκαεπτά χρυσές λίρες

17:37 - 25/11/2023

Της είπε ότι θα τις χρησιμοποιούσε για τη δήθεν εγχείρηση της κόρης της

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φλώρινα: Συνελήφθη 59χρονος για τηλεφωνικές απάτες – Απέσπασε από 83χρονη δεκαεπτά χρυσές λίρες για δήθεν εγχείρηση της

Στη σύλληψη 59χρονου αλλοδαπού για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών προχώρησαν αστυνομικοί της Φλώρινας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση. Συγκεκριμένα, δύο συνεργοί του 59χρονου, ένας άνδρας και μια γυναίκα, τηλεφώνησαν χθες το μεσημέρι σε 83χρονη στη Φλώρινα, προσποιούμενοι ο μεν άνδρας τον ιατρό νοσοκομείου και η δε γυναίκα την κόρη της 83χρονης. Της ανέφεραν ψευδώς […] The post Φλώρινα: Συνελήφθη 59χρονος για τηλεφωνικές απάτες – Απέσπασε από 83χρονη δεκαεπτά χρυσές λίρες για δήθεν εγχείρηση της appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί